سمپوزیوم نقاشی ۴۰ هنرمند در ساری برگزار شد

سمپوزیوم نقاشی ۴۰ هنرمند در ساری برگزار شد

وی آشنایی با ارزش‌های دفاع مقدس و طراحی صحنه‌هایی از این دوران از جمله اهداف است، افزود: فراخوان همایش از ۴۰ روز قبل ارائه شده است و ۱۳۰ هنرمند نمونه‌ای از کارشان را برای دبیرخانه ارسال کردند که ۴۰ نفر به این همایش دعوت شدند.

وی با اظهار اینکه همایش نقاشی یکروزه بوده است، ادامه داد: روایتی از ایثارگری و دفاع مقدس در آثار هنرمندان خلق و تصویرگری شده است.

هراسانی یادآور شد: در این همایش به نفرات اول تا سوم تندیس و جایزه جشنواره داده شد و سه نفر نیز شایسته تقدیر معرفی شدند.

مسئول بسیج هنرمندان شهرستان ادامه داد: قرار براین شد این تابلوهای خلق شده در هشت شهرستان استان تا پایان سال جاری به نمایش گذاشته شود.

اخبار مرتبط

پنجمین جشنواره ملی کئی‌پلا در ساری

نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی از ضرورت بازنگری در واژگان اداری مرتبط با زنان، تقویت پاسخگویی نهادها، و حمایت اعتباری گسترده‌تر از بانوان تحصیل‌کرده و کارآفرین استان سخن گفت.

فعالیت طرح‌های سالم‌سازی سواحل ساری با پیوست فرهنگی

0 نظر

ارسال نظر

capcha